Ik kan nog steeds geen nieuwe berichten maken, dus excuses voor de gekke data. Vandaag is het wel gewoon de 23e van juni, tijd voor een nieuwe post! De maand juni is natuurlijk altijd al een bijzondere maand geweest, aangezien ik deze maand jarig ben! Ondertussen leef ik alweer langer dan 24 jaar, een heuse prestatie. Maar deze maand was ook wel extra bijzonder omdat ik mijn diploma voor de master Bio-Inspired Innovation heb mogen ontvangen. En dan ben ik ook nog eens keihard aan het solliciteren voor een grote-mensen-baan en stiekem gaat dat best goed. In conclusie, juni is the gift that keeps on giving.

Voordat ik de inhoud van vandaag in ga, nog even een korte update over mijn sollicitaties. Zoals veel mensen wel weten heb ik mij aangemeld voor het Rijkstraineeprogramma, maar ben ik daar niet door de eerste ronde gekomen. Sindsdien ben ik begonnen aan twee andere sollicitatieprocedures, eentje van een traineeship bij OchtendMensen, eentje van een traineeship bij Rijkswaterstaat. Bij OchtendMensen heb ik nog twee rondes te doorlopen voordat ze me afwijzen, bij RWS heb ik net gisteren de laatste ronde gehad; het kan dus eigenlijk ieder moment gebeuren nu!

Inhoud! Ik ga op vakantie, wel drie keer dit jaar!!! Dat vind ik heel veel, maar ik denk dat het me wel gaat lukken om ervan te genieten. Deze zondag vertrek ik samen met Cornee (dit keer geen hyperlink) naar het Zwarte Woud. Aanvankelijk hadden we een wandelvakantie gepland, om het eerdere succes van de gezamenlijke vakantie te herhalen. Maar deze man heeft gewoon een racefiets! Hij zit er misschien niet zo vaak op en daar heb ik nog niet heel veel verandering in kunnen brengen, maar dat is bijzaak. Nu wordt het dus een wandel-fietsvakantie, lekker met z’n tweetjes, lekker kletsen, wordt leuk.

Vervolgens ga ik mijn met bestuur op vakantie! Ik hoor weleens van het huidige bestuur dat ik mijn bestuur nu oud-bestuur moet noemen, but who do they think they are!? Bestuur en ik gaan naar een huisje ergens in Frankrijk. Naar mijn weten is dat hoe ver de planning is, dus dat gaat ook gewoon helemaal goedkomen. Mirte en ik moeten vanwege onze lieve voorzitter wel samen met de bus terug, ik weet niet of ik dat overleef.

Tot slot ga ik mijn Merel (Merel wie!?) op vakantie naar Oxford en Londen, midden in augustus. Ik ben ooit weleens in Londen geweest maar eigenlijk heb ik toen niet zoveel gezien, dus dit wordt mijn tweede kans. In dit geval heeft Merel al heel aardig uitgezocht wat er op de planning staat, dus dat wordt een gezellig gevulde planning. Ik denk dat we ook uit eten gegaan, kunnen we vegan varianten op Engelse cuisine proberen. Dat belooft weinig goeds.

Mocht ik daadwerkelijk een traineeship gaan doen, begin ik waarschijnlijk pas eind augustus. Daardoor heb ik eigenlijk ook vet veel vakantie, in totaal vijf weken. Helemaal genieten.