Lid worden bij de leukste vereniging!

Lijkt het je leuk om bij Softijs lid te worden?  Lid worden kan door het aanvragen van een compleet lidmaatschap of een zomerlidmaatschap. Na inschrijven neemt de secretaris contact met je op per mail en stuurt hij/zij een machtiging voor het jaarlijks afschrijven van de contributie. De Olympas dien je zelf aan te schaffen bij Sportcentrum Olympos.

Een compleet lidmaatschap kost slechts €23,00 per jaar. Het is naast de contributie verplicht om een sportkaart aan te schaffen bij Olympos van € 160,-.

Een compleet lidmaatschap omvat:
– woensdagavond schaatstrainingen op eigen niveau
– interval-, wieler-, droog- en skeelertrainingen buiten het schaatsseizoen om
– alle Softijsactiviteiten (feesten, borrels, binnen- en buitenlandkampen, enz.)
– mogelijkheid om aan studentenschaatswedstrijden mee te doen
– mogelijkheid om licentiehouder te worden

Een zomerlidmaatschap kost slechts €23,00 per jaar. Je bent hierbij niet verplicht om een sportkaart bij Olympos aan te schaffen.

Een zomerlidmaatschap omvat:
– interval-, wieler-, droog- en skeelertrainingen buiten het schaatsseizoen om
– circuittrainingen in het schaatsseizoen
– alle Softijsactiviteiten (feesten, borrels, binnen- en buitenlandkampen, enz.)

Zowel het complete lidmaatschap als het zomerlidmaatschap omvat:
– de ontvangst van ons verenigingsblad de N’icetalk
– de mogelijkheid om Softijskleding te bestellen

Ben je er nog niet helemaal over uit of lid worden bij Softijs iets voor je is? Als proeflid ben je vanaf het moment dat je je inschrijft (dit kan vanaf de UIT-week) tot en met zondag 20 oktober volwaardig lid bij Softijs voor €10. Dit betekent dat je mee kan doen aan alle activiteiten en trainingen die Softijs in deze periode aanbiedt. Denk hierbij aan de schaatstrainingen en zomertrainingen, maar bijvoorbeeld ook aan de maandelijkse borrels en het zomerintroductiekamp.

Je kan je in augustus en september hier inschrijven als proeflid. Denk je erover om lid te worden, maar is de proeflidperiode voorbij? Je kan je altijd aanmelden voor een gratis proeftraining! Neem hiervoor contact op met de secretaris via secretaris@ussvsoftijs.nl.

Twijfel je of Softijs iets voor je is en is de proeflidperiode voorbij? Zowel in de zomer als in de winter kan je langskomen voor een vrijblijvende kosteloze proeftraining. Neem hiervoor contact op met de secretaris via secretaris@ussvsoftijs.nl.

 • Gezelligste vereniging van Utrecht
 • Borrels, feesten, kampen en andere activiteiten
 • Zowel voor de beginner als de wedstrijdschaatser

Nee, na het invullen van dit formulier neemt onze secretaris contact met je op voor verdere informatie.

Jouw gegevens zullen worden toegevoegd aan het ledenbestand van U.S.S.V. Softijs. Het mailadres zal gebruikt worden om je op de hoogte te houden van aankomende activiteiten en op het postadres ontvang je het verenigingsblad de N’icetalk.  Verder zorgen wij er voor dat je automatisch ingeschreven  staat bij de KNSB (schaatsbond), waardoor zij ook in het bezit zijn van jouw gegevens. Naast de KNSB zijn er GEEN andere derde partijen aan wie wij jouw gegevens verstrekken.
Na de inschrijving ben je officieel lid van U.S.S.V. Softijs en welkom bij activiteiten en trainingen.

Opzegging van het lidmaatschap kan door voor 1 oktober een mailtje te sturen naar secretaris@ussvsoftijs.nl. Je krijgt dan bevestiging van je opzegging. Afmelding na 30 september betekent dat je nog een jaar lid bent en contributie betaalt. Als zomerlid kun je je afmelden tot 1 april. Dit betekent dat je nog een jaar lid bent en contributie betaalt als je je na 31 maart afmeldt.

Wil je niet helemaal afscheid nemen van Softijs, wordt dan donateur!

Voor een proeftraining of de eerste paar trainingen kan je gebruik maken van de leenschaatsen van Softijs, hiervoor dien je wel per week de schaatsen te reserveren (per mail). Na een paar weken wordt wel verwacht dat je zelf op zoek gaat naar schaatsen. Spreek gerust het bestuur aan op de training, zij hebben ervaring met schaatswinkels die zowel kwalitatieve tweedehandsschaatsen als de nieuwste Vikings verkopen.

Meerdere vragen?

Toch nog een specifieke vraag over het lidmaatschap, wil je eerst een proeftraining volgen of wil je nog extra informatie? Je kunt altijd contact opnemen. 

Inschrijfformulier

Lid worden van Softijs? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt onze secretaris binnenkort contact met je op om de inschrijving te bevestigen en je van alle nodige informatie te voorzien. Mocht je liever een papieren formulier invullen, download ons inschrijfformulier dan hier. Let op: om je lidmaatschap compleet te maken, is er een ondertekend machtigingsformulier nodig. 

  Lidmaatschap *

  Voornaam + achternaam*

  Straatnaam + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres (GEEN studentenemail)*

  Geboortedatum*

  Opleiding*

  Onderwijsinstelling*

  Studentnummer (Alleen nodig als je aan de UU of HU studeert, vanwege toetsing vanuit HU en UU voor het vereiste minimale percentage UU-/HU-studenten)

  Naam rekeninghouder*

  IBAN-nummer*

  Om betalingen makkelijk te laten verlopen werkt Softijs met een doorlopende machtiging voor de jaarlijkse contributie, eventuele extra trainingen en bijgewoonde activiteiten binnen U.S.S.V. Softijs (dit geldt ook voor kleding en kampen). Afschrijvingen worden altijd aangekondigd door een mail van de penningmeester. Hiervoor dien je een machtiging te ondertekenen die de secretaris je zal toesturen.

  Softijs is een schaatsvereniging voor studenten. Op dit moment kunnen we alleen complete leden toelaten die op het moment van inschrijven bij Softijs ook ingeschreven staan als student (dit geldt dus niet voor zomerleden).

  Ik schrijf me in als compleet lid en verklaar hierbij dat ik dit studiejaar ingeschreven sta als student

  Het is voor ons handig om te weten of je in het bezit bent van een EHBO of BHV-diploma. Dit brengt geen verplichtingen met zich mee, maar hierdoor hebben wij wel een beeld van welke leden eerste hulp kunnen verlenen tijdens ons eigen schaatsuur op de woensdag.

  In het bezit van EHBO.
  In het bezit van een BHV-diploma.

  Als je lid bent kan je de digitale versie van het verenigingsblad de “N’icetalk” via de website en de mail lezen. Je kan de N'icetalk ook als papieren versie thuis ontvangen. Dit zal per editie ongeveer 3 euro gaan kosten. *

  Eens in de twee weken ontvang je de nieuwsbrief van Softijs, tenzij je anders aangeeft. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten van de komende tijd. Wil je de nieuwsbrief ontvangen?*

  Wil je communicatie vanuit Softijs hoofdzakelijk in het Nederlands of in het Engels ontvangen?*

  Mocht je geïnteresseerd zijn om meer uit je tijd bij Softijs te halen kan je plaatsnemen in één van de vele commissies van Softijs. Het bestuur kan dan contact opnemen als er plaats is in een commissie.

  Interesse om in een commissie bij Softijs te gaan.

  In principe voegen we ieder nieuw lid aan de whatsappgroep toe. Dit is volledig vrijblijvend en als je hier niet ingaat zal je alle informatie ook via andere kanalen blijven ontvangen. Is het goed als we jou hier aan toevoegen?*

  Wil je na je tijd bij Softijs opgenomen worden in ons Alumni bestand? Je kan hier altijd nog bezwaar tegen maken als je je uitschrijft.

  Ja, dat is goed

  Hoe ben je in contact gekomen met Softijs?

  Website
  Facebook
  Instagram
  UIT-week
  Ik ken iemand bij Softijs
  Anders, namelijk

  Op www.ussvsoftijs.nl/privacyverklaring is de privacyverklaring te lezen. Ook heeft Softijs een gedragscode, die je op www.ussvsoftijs.nl/gedragscode-u-s-s-v-softijs-2021/ kunt lezen.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring en gedragscode.

  Eventuele opmerking(en)

  Niet alleen per mail en post op de hoogte blijven van activiteiten bij U.S.S.V. Softijs? Word dan lid van de Facebookgroep (alleen voor leden)! Zie onderstaande link.