Zomertrainingen

In de zomer worden er door Softijs 4 trainingen verzorgt. Om er voor te zorgen dat training op elkaar aansluiten is er een overkoepelend zomerplan gemaakt voor alle zomertrainingen. Deze kun je hier onder vinden.

Overkoepelend zomerplan

‘s Zomers wordt er tijdens droogtrainingen in twee groepen getraind, de technische commissie heeft een trainingsplan geschreven dat voor beide groepen bruikbaar is. Iedere training vindt er een stukje techniek plaats, een circuit en is er een focus van de week. Ook zullen er aspecifieke onderdelen terug komen in de training. Je kunt het trainingsplan vinden op de tweede tab van het overkoepelende zomerplan hier boven.

Wintertrainingen

Softijs werkt dit jaar weer met een overkoepelend trainingsplan. De technische commissie heeft een trainingsplan gemaakt per 2 groepjes. In dit plan komen zowel de technische als fysieke aspecten terug. Deze plannen zullen gebruikt worden op de woensdag avond. Voor de licentie uren heeft de technische commissie ook een trainingsplan gemaakt. 

Schaatstraining:

Jaarplan 21-22 groepje 1 t/m 7 + Winterdroogtraining
In het bovenstaande bestand is per 2 groepjes een tab waar het jaarplan van dit jaar staat. Ook is er een tab voor de winterdroogtraining.

Verdere toelichting:

Techniek uitleg + oefeningen

Uitleg over verschillende soorten trainingen

Uitleg bij de verschillende onderdelen: knsb-visie-techniek

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Agenda

Onze sponsoren