In 1986 werd de Utrechtse Studenten Schaats Vereniging Softijs opgericht. Met ruim 200 leden is U.S.S.V. Softijs één van de grootste studentenschaatsverenigingen in Nederland. Onze leden zijn naast actieve sporters ook gemotiveerde studenten, veelal studerend aan de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. We zijn een vereniging die staat voor de breedtesport. Tevens vertegenwoordigt Softijs het (studenten)wedstrijdschaatsen in Nederland met veel trots. Naast schaatstrainingen biedt Softijs de leden wieler-, skeeler-, schaatsspecifieke (hard)loop- en circuittrainingen aan, wat maakt dat onze leden het hele jaar door actief zijn! Door gezamenlijk te sporten en de gezelligheid die dat met zich meebrengt, is er een goede binding binnen en met de vereniging. Deze binding leidt tot een vrijblijvende, gezellige en open sfeer! De binding tussen de leden wordt versterkt door tal van activiteiten welke door en voor leden van de vereniging worden georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan o.a. (buitenlandse) trainingskampen, etentjes, borrels, uitjes naar Thialf en feesten. Kortom, we bieden onze leden de mogelijkheid om zich zowel op sport-, als op sociaal en organisatorisch gebied te kunnen ontplooien.

Om deze mogelijkheden voor onze leden te kunnen behouden en uit te breiden, zijn wij opzoek naar betrokken sponsoren. Wij hebben verschillende promotiemogelijkheden voor u, zodat een goede en nauwe samenwerking kan worden verwezenlijkt. Met deze promotiemogelijkheden bieden wij u:

  • Naamsbekendheid in Utrecht en omgeving en in heel studerend en sportend Nederland;
  • Zichtbaarheid op alle wedstrijden en evenementen waar de U.S.S.V. Softijs aan deelneemt;
  • Verzekering van een sportieve, bij studenten betrokken uitstraling van uw bedrijf.

De promotiemogelijkheden die wij sponsoren bieden, staan beschreven in onze sponsorbrochure. Voor de sponsorbrochure of een afspraak met ons kunt u mailen naar: pr@ussvsoftijs.nl.

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Onze sponsoren