Clublied

Ik wilde gaan schaatsen, maar niet alleen,
Zocht kameraden, volk om me heen.
Nu sinds ’86 het rode gevaar,
Winter en zomer: niets is te zwaar.

Nooit, nee, nimmer,
Ruil ik rood voor vies groen (of geel blauw!)
Wij zijn Softijs,
Ja, ieder seizoen.

Thuis in de Domstad, beslagen ten ijs
Pandje en ijsbaan zijn ons paradijs.
Verbonden door kleur schaats ik in het rood,
Trots op mijn billen, dus train ik devoot.

Nooit, nee, nimmer,
Ruil ik rood voor vies groen (of geel blauw!)
Wij zijn Softijs,
Ja, ieder seizoen.

Huisstijl

Voor de mooiste commissiekleding volg je natuurlijk de richtlijnen van de Softijs huisstijl!

Kleur

Softijs is rood. Daar bestaat natuurlijk geen twijfel over. Dit betekent natuurlijk niet dat je nieuwe vest of T-shirt per sé rood moet zijn. Voor de beste herkenbaarheid van de commissie adviseren wij heldere kleuren. Dus kies bijvoorbeeld voor een mooie blauwe, oranje of gele trui. Let er wel op dat er één kleur is die van deelname is uitgesloten en dat is natuurlijk groen.

Kleurcode: #dd2426

Het logo

Het softijs logo speelt natuurlijk een belangrijke rol op de kleding. Kies je voor een logo op de voorkant, plaats dit dan op de linkerborst, dan komt je naam dus rechts te staan. Voor de kleur van het logo is slechts keuze uit 3 kleuren: rood, zwart en wit. Het logo is te vinden onder het kopje ‘media’ op de site als JPEG of vector bestand.

Het lettertype

Verder is het lettertype belangrijk. Kies voor een neutraal lettertype dat goed leesbaar is. Ook kan je gratis het officiële Softijs lettertype downloaden. De naam van dit lettertype is: Serpentine Sans ICG Bold Oblique.

Bestellen

Voor het bestellen van je kleding moet je bij DressMe zijn. Bij DressMe krijg je als lid van Softijs 10 % korting en zij beschikken over de goede versie van ons logo.

Media

N’icetalk

De N’icetalk is het clubblad van de vereniging en verschijnt 5 keer per jaar. De meest recente edities zijn te vinden op de speciale pagina op de site. Oudere edities zijn op te vragen bij het bestuur.

Meerjarenplan

In het bestuursjaar 2018-2019 is er een vijfjarenplan opgesteld. Het meerjarenplan kan dan worden opgevraagd bij het bestuur.

Logo’s

 

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Onze sponsoren