Even terug van weggeweest! Ondertussen kan ik mijn eigen berichten aanmaken (love u webcie) waardoor ik ongelimiteerd kan posten, wat een feest!

In de tussentijd ben ik twee keer op vakantie geweest. Vijf weken geleden (ik heb al even niet meer geschreven) ging ik met Cornee naar het Zwarte Woud. De avond voor vertrek even naar Ommen om de auto op te halen en direct maar even een hardloopwedstrijd doen in de hitte. Niet per se een goed idee, maar het was een idee dus dan doe je dat. De reizen heen en weer waren semi prettig. Enerzijds erg gezellig om met Cornee continu hitjes te kunnen luisteren (volgende blog gaat over mijn muzieksmaak), anderzijds vind ik 7 uur zitten altijd ongezellig want ik krijg daar zere billetjes van.

In het Zwarte Woud hebben we wat gefietst, en heeft vooral Cornee wel wat ontdekt! Vooropgesteld, hij heeft een nog zwakkere rug dan dat ‘ie dacht en dat is best vervelend bij het fietsen. Maar ook dat je het fietsen heel veel kunt zien, dat klimmen helemaal kut is (vind ik zelf niet) en dat afdalen met hoog tempo helemaal cool is (hier wel mee eens). We hebben twee zeer verschillende ritjes gemaakt en heel veel bomen gezien. Zie Strava voor de specs.

Daaromheen wat gewandeld en mooie uitzichtjes gepakt. Nog een dagje naar Strassbourg om te laten zien hoe goed mijn Frans is (5 zinnen gesproken) en wat musea te bezoeken (hier 5 zinnen gesproken). Strassbourg vond ik een mooie stad, maar de universiteitscampus was echt grauw en het voelde niet aan als een studentenstad, wat ik wel dacht dat het was. Mijn fout oeps.

Drie weken later ging ik met mijn bestuoar een korte week weg naar Frankrijk, eigenlijk echt vlak bij waar Cornee en ik ook zaten. Dit was helemaal relaxed, laag tempo voor de hele vakantie. Wat gewandeld, een dagje Basel, een reclame voor l’eau opgenomen en nog wat meer gewandeld. Mirte en ik hadden het geluk met de bus terug te mogen, want onze voorzitter ging verder vakantiën. Dus eerst de hele dag in Colmar, in het wijnmuseum (aanrader), kwam Rianne opeens nog langs (ook een aanrader) en toen nog even chillen in een parkje (er was een snelle hardloper, aanrader). Bussen ging wel redelijk, behalve dat je weinig slaapt en dat Brussel Airport ongezellig is. Geen aanrader.