Over onze sponsor

Fysiofabriek is al sinds 2016 onze sponsor! Bij Fysiofabriek doen ze niets liever dan jou zo snel mogelijk weer in beweging krijgen. Of je blessure nou schaats gerelateerd is of niet, ze kunnen je altijd helpen! Naast dat je altijd bij de fysiotherapeuten van Fysiofabriek terecht kan, komen ze ook een aantal keer per jaar langs op onze trainingen! Je kan van deze momenten gebruik maken om vragen te stellen over jouw blessures of blessurepreventie. Je kan met vragen natuurlijk ook altijd langsgaan op een van de twee gratis inloopspreekuren.

Gratis inloopspreekuren

Heb je last van een (opkomende) blessure of pijntjes, maar twijfel je of een fysio je daarbij kan helpen? Er is een gratis spreekuur op dinsdag 16:00u bij energiehaven (Boulderhal) bij Esther en op woensdag 16:30u op de Krommerijn locatie bij Robin. Zij kunnen jou vertellen of je baat zou hebben bij fysiotherapie. Als lid van Softijs kan je hier gratis langsgaan :)

Om een gezicht bij naam te voegen, stellen Martijn, Esther en Marvin zich hieronder kort voor. Kijk op de site van Fysiofabriek voor het hele team.

Wellicht ken je Martijn van Softijs zelf, een Fysiofabriek clinic of warming-up, hij is een actief Softijslid en elk jaar komt hij vanuit fysiofabriek een aantal keer langs op onze trainingen om een deel van zijn kennis met ons te delen. Hij is zelf fanatiek schaatser en heeft dan ook veel expertise als het gaat om onze mooie sport. Martijn heeft een grote affiniteit met bewegingswetenschappen en je zal hem geregeld tegen kunnen komen tijdens je kruisband revalidatie.

Martijn Vermist

Marvin Brandon:

Bewegen is waar het allemaal om draait! Ervaar je klachten? Ik zie het het als mijn uitdaging om jou daar duurzaam vanaf te helpen. Optimaal herstellen met een minimale kans op terugval.

Jij bepaalt zelf je einddoel en ik zorg voor een passende therapie. Welke sport je ook beoefent, ik maak je sterker dan je binnenkwam. Vechtsporters, bootcampers en tennissers zijn al helemaal bij mij aan het juiste adres.

Een blessures is al stom genoeg, met effectieve oefeningen en een gezonde dosis enthousiasme zorg ik voor een prettige revalidatie.

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag bij locatie Utrecht Oost zwembad de Krommerijn

 

 

Esther van de Beek:

Waar ik blij van word? Sporten!! Waar ik ook blij van word? Jou helpen inzicht te krijgen in je klacht en jou de handvatten bieden die je nodig hebt om weer te kunnen gaan sporten zonder klachten!

Motion is lotion. Dat betekent dat ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring met diverse sporten (atletiek, crossfit, boulderen, volleybal, paardrijden en hardlopen) begrijp ik dan ook hoe frustrerend het is als je door een blessure wordt gehinderd de sport of activiteit te doen die je het liefst doet.

Daarom wil ik graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht, maar vooral op zoek naar de oplossing. Vanuit daar zal ik je zo goed mogelijk coachen en werken we met duidelijke doelstellingen naar een fit en sterk lichaam, zodat ook jij weer kan gaan genieten van de sport die jij het liefst doet!

Ik ben aanwezig op maandag t/m vrijdag bij locatie west Boulderhal Energiehaven.