Over onze sponsor

Fysiofabriek is al sinds 2016 onze sponsor! Bij Fysiofabriek doen ze niets liever dan jou zo snel mogelijk weer in beweging krijgen. Of je blessure nou schaats gerelateerd is of niet, ze kunnen je altijd helpen! Naast dat je altijd bij de fysiotherapeuten van Fysiofabriek terecht kan, komen ze ook een aantal keer per jaar langs op onze trainingen! Je kan van deze momenten gebruik maken om vragen te stellen over jouw blessures of blessurepreventie. Je kan met vragen natuurlijk ook altijd langsgaan op een gratis inloopspreekuur.

Gratis inloopspreekuur

Heb je last van een (opkomende) blessure of pijntjes, maar twijfel je of een fysio je daarbij kan helpen? Freek heeft elke dinsdag om 16:30 uur een inloopspreekuur op de locatie Krommerijn! Hij vertelt je of je baat zou hebben bij fysiotherapie. Als lid van Softijs kan je hier gratis langsgaan :)

Om een gezicht bij naam te voegen, stellen Martijn en Freek zich hieronder kort voor. Kijk op de site van Fysiofabriek voor het hele team.

Wellicht ken je Martijn van Softijs zelf, een Fysiofabriek clinic of warming-up, hij is een actief Softijslid en elk jaar komt hij vanuit fysiofabriek een aantal keer langs op onze trainingen om een deel van zijn kennis met ons te delen. Hij is zelf fanatiek schaatser en heeft dan ook veel expertise als het gaat om onze mooie sport. Martijn heeft een grote affiniteit met bewegingswetenschappen en je zal hem geregeld tegen kunnen komen tijdens je kruisband revalidatie.

Martijn Vermist

Als voormalig revalidant na een knieoperatie (voorste kruisband) weet Freek als geen ander hoe het voelt om een tijd langs de zijlijn te staan. Hij is uitermate gedreven om jou van je blessure af te helpen zodat je weer lekker rondjes kan scheuren op de ijsbaan. Zijn specialiteiten liggen op het gebied van sportfysiotherapie, dry needling en herstel na een operatie. Zelf blijft hij fit door regelmatig te boulderen, te snowboarden en op zijn handen te staan.