Over onze sponsor

Fysiofabriek is al sinds 2016 onze sponsor! Bij Fysiofabriek doen ze niets liever dan jou zo snel mogelijk weer in beweging krijgen. Of je blessure nou schaats gerelateerd is of niet, ze kunnen je altijd helpen! Naast dat je altijd bij de fysiotherapeuten van Fysiofabriek terecht kan, komen ze ook een aantal keer per jaar langs op onze trainingen! Je kan van deze momenten gebruik maken om vragen te stellen over jouw blessures of blessurepreventie. Je kan met vragen natuurlijk ook altijd langsgaan op een van de twee gratis inloopspreekuren.

Gratis inloopspreekuren

Heb je last van een (opkomende) blessure of pijntjes, maar twijfel je of een fysio je daarbij kan helpen? Er is een gratis spreekuur op maandag 16:30u bij energiehaven (Boulderhal) bij Esther en op donderdag 16:30u op de Krommerijn locatie bij Marvin. Zij kunnen jou vertellen of je baat zou hebben bij fysiotherapie. Als lid van Softijs kan je hier gratis langsgaan :)

Om een gezicht bij naam te voegen, stellen Martijn, Esther en Marvin zich hieronder kort voor. Kijk op de site van Fysiofabriek voor het hele team.

Wellicht ken je Martijn van Softijs zelf, een Fysiofabriek clinic of warming-up, hij is een actief Softijslid en elk jaar komt hij vanuit fysiofabriek een aantal keer langs op onze trainingen om een deel van zijn kennis met ons te delen. Hij is zelf fanatiek schaatser en heeft dan ook veel expertise als het gaat om onze mooie sport. Martijn heeft een grote affiniteit met bewegingswetenschappen en je zal hem geregeld tegen kunnen komen tijdens je kruisband revalidatie.

Martijn Vermist

Esther Korte (Zie foto rechts):

Jou helpen om weer te kunnen genieten van je sport is waar ik blij van word. Als sportliefhebber weet ik hoe fijn het is om zonder klachten te kunnen sporten en ook hoe frustrerend het kan zijn als dit niet lukt. Daarom help ik je graag om zo snel mogelijk weer zonder klachten te kunnen bewegen.

Ook denk ik met je mee hoe je in de tussentijd zo fit mogelijk kan blijven, het liefst door je eigen sport met aanpassingen te blijven doen. Ik heb een achtergrond in het turnen en de paalsport. 

Ik hang zelf ook nog regelmatig in de paal en wissel dit af met boulderen en jiujitsu. Daarnaast specialiseer ik mij momenteel via de master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Marvin Brandon (Zie foto links):

Bewegen is waar het allemaal om draait! Ervaar je klachten? Ik zie het het als mijn uitdaging om jou daar duurzaam vanaf te helpen. Optimaal herstellen met een minimale kans op terugval.

Jij bepaalt zelf je einddoel en ik zorg voor een passende therapie. Welke sport je ook beoefent, ik maak je sterker dan je binnenkwam. Vechtsporters, bootcampers en tennissers zijn al helemaal bij mij aan het juiste adres.

Een blessures is al stom genoeg, met effectieve oefeningen en een gezonde dosis enthousiasme zorg ik voor een prettige revalidatie.

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag bij locatie Utrecht Oost zwembad de Krommerijn