Café ’t Pandje is al sinds het begin der tijden onze stamkroeg. Elke eerste donderdag van de maand zijn wij hier te vinden voor onze maandelijkse borrel.
Tip voor de volgende keer dat je ’t Pandje bezoekt: ga achterin aan de ronde tafel zitten en kijk eens naar de foto’s aan de muur! :)

Over ’t Pandje

Al 55 jaar lang komen onze gasten genieten van een biertje, goeie muziek en een platte bal met pittige saus – tot diep in de nacht! Kernbegrippen bij ons zijn service, gastvrijheid, lekkere drankjes en gezelligheid. Bij ons kan je terecht voor lekkere whisky’s, streek & speciaalbieren en andere bijzondere dranken.

Café ’t Pandje is in 1959 opgericht door leden van het Utrechts Studenten Corps, naar het model van café De Pijp in Rotterdam: lange tafels met banken, gezellig aanschuiven, eenvoudig eten en tot laat drinken. In 1965 is Cor Netto er gaan werken. Sinds 1995 hebben zijn beide zoons René en Ron ’t Pandje overgenomen.

Verhuur & borrels

Café ’t Pandje is ideaal voor borrels, diners, proeverijen, informele vergaderingen en andere gelegenheden.
Tot 21:00 heb je in ieder geval het rijk alleen, daarna gaan de deuren ook voor ander publiek open. Jouw borrel kan dan natuurlijk gewoon doorgaan. Bij ’t Pandje betaal je geen zaalhuur. Ze vragen wel een omzetgarantie. Verder is er heel veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld een combinatiearrangement met cateringsbedrijf Bietjes.

Geïnteresseerd? Ze bespreken graag de mogelijkheden! Je kan ze bellen op 030 231 8050, of een berichtje sturen op info@pandje.com.