Maandag – Intervaltraining

19:30 uur – 21:00 uur (in april en na de zomerstop vanaf 19:00 uur)

Maandag is er een intervaltraining vanaf het Utrecht Science Park, voor zowel de beginnende als gevorderde hardlopers! Deze training zal op een afwisselende, leuke en uitdagende manier de mogelijkheid bieden om je te richten op je eigen of een gezamenlijk trainingsdoel. Of loop gewoon een keer mee voor de gezelligheid! Verzamelen doen we in coronatijd bij Sportcentrum. Olympos kleedkamer 15 (aan de rechterkant van het gebouw).

Heb je vragen over deze training? Stuur een mailtje naar hardloopcommissie@ussvsoftijs.nl

Dinsdag – Fietstraining

19:00 uur – 21:00 uur (in april en na de zomerstop 18:30 uur)

Op dinsdag is de fietstraining vanaf stadion Galgenwaard waarbij een rondje in de buurt van Utrecht wordt gereden. Omdat we in groepen rijden, is het belangrijk dat de fietsregels nageleefd worden, zodat we de kans op ongelukken zo klein mogelijk houden. Daarnaast is een helm verplicht en raden wij je sterk aan om in april en september lampjes mee te nemen.

Heb je vragen over deze training? Stuur een mailtje naar fietscommissie@ussvsoftijs.nl

Woensdag – Droogtraining

19:30 uur – 21:00 uur (in april en na de zomerstop 19:00 uur)

Op woensdagavond is de droogtraining op Utrecht Science Park. Tijdens deze training komen er allerlei schaatsspecifieke oefeningen aan bod, zoals schaatssprongen. Dit is tevens de best bezochte zomertraining en dus ideaal om in contact te blijven met je schaatsmaatjes. Verzamelen doen we in coronatijd bij Sportcentrum. Olympos kleedkamer 15 (aan de rechterkant van het gebouw).

Heb je vragen over deze training? Stuur een mailtje naar commissaristechnischkader@ussvsoftijs.nl

Donderdag – Skeelertraining

19:45 uur – 21:00 uur 

Skeeleren is de meest schaatsspecifieke training wanneer er geen ijs ligt en daardoor zeer geschikt voor het trainen van de schaatsspieren. De training vindt plaats op Skatepark Blikkenburg, in Zeist. Een helm is verplicht. Als je zelf geen skeelers hebt en deze een keer wilt lenen, kan je mailen naar skeelercommissie@ussvsoftijs.nl

Heb je vragen over deze training? Stuur een mailtje naar skeelercommissie@ussvsoftijs.nl

Extra trainen?

Wil je naast deze gezellige trainingen nog meer hardlopen, fietsen of skeeleren maar heb je geen zin om alleen te gaan vraag dan een andere Softie. Er zijn verschillende WhatsApp-groepen waar  je in contact kan komen met andere sportieve Softies om meer te trainen!

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Agenda

Onze sponsoren