Vakantie vakantie vakantie

Maar eigenlijk een werk vakantie! Ik zit nu in de trein terug van Groningen. Valt me weer mee dat dat slechts een rit is van 2 uur en 10 minuten, van Groningen naar mijn huis, lang leve het OV! Afgelopen drie dagen heb ik gespendeerd met mijn projectgroepje van het traineeship. In 10 weken tijd (maar dan wel alleen de vrijdag) bouwen wij aan een hoofdstuk hydrologie en een hoofdstuk menselijke invloeden voor een LESA van het Lauwersmeer. Onze projectgroepleider, Jano, had bedacht om een paar van onze projectdagen op te sparen, om vervolgens drie dagen in Noordpolderzijl te bivakkeren. Via zijn vriendin had hij wat Waddenhuisjes geregeld, met een centrale ruimte om te werken. Helemaal spelletjes gespeeld, gewerkt, lekker gegeten, was super leuk! En toevallig was ik er al eerder geweest ook! Vanaf deze plek ben ik twee jaar geleden namelijk wezen wadlopen, leuk om zo weer op dezelfde plek terug te komen.

Vervolgens staat nu ook BUK om de hoek! Overmorgen gaan we alweer de bus in. Ik maak me een klein beetje zorgen om het weer, het gaat misschien regenen. Floris zegt van niet, maar hij liegt. Ik kom er in ieder geval wel om te sporten en de baan is niet overdekt, wordt spannie.

Wel lekker om vakantie te hebben! Werk vraagt stiekem best veel energie, zeker met het sporten en commissies ernaast. Maar hè, je bent jong en je wilt wat! Zie ik zojuist ook nog een mail voorbij komen of ik anders niet namens de Provincie Gelderland onze deelname aan Cycling 4 Climate wil regelen!? Ik ga wel zelf een week van te voren met Fedor de AMPA rijden, maar moet kunnen toch?

 

xoxo