You may like it or not, bestuur en ik zijn eigenlijk gewoon familie. En daarom, zoals bij familie gebruikelijk is, eten we weleens samen. Soms vinden het leuk om dan even uit te pakken, zoals afgelopen vrijdag! Familiediner goes datediner, net als een jaar geleden. En net als vorig jaar, pakken we groots uit.

Even de feiten op een rij! Vier van mijn tweederangszussen hebben een relatie, de meeste daarvan zijn erg lief en allemaal zijn ze welkom op het datediner. Mirte en ik zijn de enige singles en dat is een opsteker voor Mirte; vorig jaar was ze de enige single. Wij hadden dus een date nodig, en zelfstandig dat we niet zijn hebben we die voor elkaar geregeld! Mirte met Cornee, mijn beste vriend en ik met Rosan, een middelbare schoolvriendin van Mirte.

Het thema dit jaar was Feestdagen! Rosan en ik hadden het originele thema kerst, ik heb toch al een rendierpak. Rosan is klein, dus zij kreeg die zodat ze compleet zou verdrinken, was leuk. Ik had een kerstmannenpak op de kop getikt, maar ik scheurde er ongeveer bij de eerste gang uit toen ik m’n benen even manspreadde :(

De rest van de thema’s op een rijtje!

  • Nyne en Siebe: Koningsdag
  • Romy en Luka: Dierendag
  • Loes en Wies: Pasen
  • Anke en Joris: Oktoberfest
  • Myrte en Corné: Sint Maarten

Wat betreft originaliteit krijgen Mirte en Cornee de prijs voor meest originele outfit, was echt leuk en origineel! Er was crepe papier en een lampion, en zelfs een beetje zoetigheid!

Diner was lekker! We hadden vooraf alcohol, en toen nog eten ook! Ik had een vegan chocomousse, eigenlijk twee zelfs! Eentje van aqua faba, eentje van zijden tofu. Ze waren heel anders, allebei erg machtig wel! Maar leuk om in elk geval te testen, en je kan toch niet mis met the choc!

Er was ook een quiz, gemaakt door mij! Denk je nou, ik ga ook een feestdagendatediner organiseren (@37e), mag je hem best hebben hoor! xoxo