Welkom op de marathonpagina van Softijs. Op deze pagina vind je binnenkort wedstrijdverslagen van de marathonwedstrijden die gereden zijn door Softies. Ook vind je hier de Marathontoto.

Marathonwedstrijden

Bijna elke zondagavond worden er marathonwedstrijden gereden op de Vechtsebanen. De wedstrijden worden vaak gereden tussen 19:15 uur en ongeveer 22:15 uur. Hier staan wekelijks Softies aan de start. Zij rijden mee in de verschillende categorieën. Wil je op je zondagavond een gratis sportwedstrijd zien? Kom dan ook een keer kijken! De marathoncommissie zorgt ervoor dat er zo af en toe Beerenburg en cake aanwezig is.

Toto

Bij de marathontoto kun je inzetten op de gebeurtenissen tijdens de komende marathonwedstrijd. Ieder lid kan punten krijgen bij de marathoncommissie. Deze punten kun je inzetten op verschillende vragen. Heb je een antwoord goed? Dan staat er bij het antwoord de winkans weergegeven en verdien je jouw inzet * de winkans terug.  Dan verlies je helaas je punten. Iedereen die mee wil doen start met 10 punten. Hiernaast vind je de tussenstand.

Zelf de toto invullen, klik dan op de volgende link

De Eindstand

NaamPunten
Softie10

Laatst bijgewerkt op 31 maart 2018