Kan je maar niet genoeg krijgen van de schaatstrainingen? Dan zijn de licentietrainingen, marathons en/of baanwedstrijden iets voor jou!

Licentietrainingen
Als je een licentieabonnement neemt krijg je de kans om op dinsdag en/of vrijdag een keer extra te trainen onder leiding van een gediplomeerde niveau 3-schaatstrainer. Deze trainer heeft een opleiding gevolgd bij de KNSB. Dat betekent dus twee of drie keer trainen in de week, wat ervoor zorgt dat je sprongen gaat maken in je techniek en snelheid! Deze trainingen zijn aan te raden vanaf schaatsgroepje 3

Baanwedstrijden en marathons
Daarnaast is er de mogelijkheid om in de weekenden regelmatig baanwedstrijden te rijden in Utrecht. Op deze manier kan je vaak je pr’s gaan verbeteren! Voor de duur liefhebbers onder ons is er vrijwel iedere zondag een marathon te rijden op de Vechtsebanen. Zowel de wedstrijden als de marathons worden op verschillende niveau’s verreden. De marathons beginnen al bij 15 ronden. Je hoeft dus absoluut geen wereldschaatser te zijn om mee te kunnen doen.

Dus ben jij enthousiast geworden over het schaatsen en wil je je verder ontwikkelen? Meld je dan aan bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretaris@ussvsoftijs.nl!

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Onze sponsoren