Op zondag 16 december 2018 organiseren we de clubkampioenschappen van Softijs op de Vechtsebanen. Deze wedstrijd is voor alle leden, dus of je nou komt om het podium te veroveren of je állereerste pr te rijden, doe vooral mee! De wedstrijd begint om 17:00 uur. Na afloop reiken we de prijzen uit in het schaatscafé en proosten we met een warme choco of een biertje.

Indeling 

Jullie zullen in twee categorieën worden ingedeeld, zodat je schaatst tegen iemand van hetzelfde niveau.

Schaats je in groepje 1 t/m 4 op de woensdagavond? Dan val je in categorie 1. Categorie 2 is voor de schaatsers uit de groepjes 5 t/m 8 van de woensdagavond.

Beiden categorieën rijden een 500m. Categorie 1 rijdt daarna een 700m en categorie 2 een 1500m.

Categorie 1: 500m & 700m
Categorie 2: 500m & 1500m

Rijd je toch liever een andere afstand dan voorgeschreven staat? Geef dit dan in de opmerkingen aan. Er zal gekeken worden of er tijd is om jou een andere afstand te laten rijden en of de indeling eerlijk blijft.

Ook zomerleden mogen zich inschrijven voor de Clubkampioenschappen. Echter hebben winterleden wel voorrang op deelname. 

Inschrijven

Vrijdag 30 november om 12:00 uur gaat de inschrijving open. Er is plek voor 35 Softies, mocht je niet bij de eerste 35 aanmeldingen zitten kun je je alsnog opgeven en kom je op de reservelijst. Je vindt de inschrijflink op deze pagina.

LET OP: ook licentiehouders schrijven zich via onze site in.

Kosten

De kosten voor deelname zijn €20,50. Het bedrag zal na afloop van de clubkampioenschappen door de penningmeester afgeschreven worden.

Heb je een vraag? Stuur even een mailtje naar Frederieke: wedstrijdsecretaris@ussvsoftijs.nl