Wat hebben we weer een lekker weekend achter de rug! 6, 7 en 8 Oktober was Softijs “Op rIJS naar Duckstad” voor het introkamp 2023. In het mooie zandvoort hebben we kennismakingsspellen gedaan, uitgewaaid en zelfs gezwommen op het strand en heerlijk gezongen en gefeest bij de cantus en het thema feest. 

Vrijdagavond kwamen stroomde de groepjes eerste jaars (maar ook een heel aantal ouderejaars) binnen in de scouting van De Buffalos. Na even uitgerust te hebben was het tijd om mooie maskers te maken in het thema van Duckstad die iedereen op had tijdens de cantus. Daar hebben we heerlijke liedjes gezongen zoals de Ducktales Theme Song, maar ook klassiekers als Angels van Robbie Williams. Hierna kleedde iedereen zich om in de mooiste rode outfit die ze hadden en was het tijd voor een lekker feestje.

De volgende ochtend om acht uur wakker gemaakt worden is natuurlijk geen pretje voor iedereen, maar een lekkere bootcamp in de ochtend brengt altijd glimlachen op de hoofden (kuch kuch NOT). Lekker rennen, pushups, situps en andere oefeningen zijn wel een goed begin van de dag.

Na de bootcamp hebben we lekker ontbeten, hadden we even wat rust en hebben we snel gelunched en zijn we uit gaan waaien op het strand waar je kon Kubben, voetballen, touwtje trekken, zwemmen of gewoon even lekker in het zand liggen en uitbrakken. En na lekker gezwommen te hebben smaakt een warme chocomel wel écht lekker.

Toen we terugkwamen van het strand konden we lekker met z’n allen tafelfrietjes eten met vegetarische kroketten en kaassouflés. Hierna kon iedereen weer lekker spelletjes doen en werd er een tocht door zandvoort klaargezet om de kennis over Softies te testen. Bij terugkomst ging iedereen zich in z’n leukste duckstad outfit aankleden en is er een geweldig mooi themafeest verzorgd. Met wonder drankjes uit reageerbuisjes kon je de avond lekker beginnen en gedanst werd er zeker!

De volgende ochtend is er lekker uitgeslapen en kon iedereen de spulletjes weer inpakken, even helpen met het opruimen en schoon achterlaten van het scouting gebouw en daarna kon iedereen weer met de trein naar huis :).

 

Graag willen wij de Introcie hartelijk bedanken voor het neerzetten van zo’n geslaagd kamp! We hebben zin in volgend jaar!