SKEUVELTOERNOOI

Hoi allemaal!! Als jullie ons op Instagram volgen hebben jullie vast al de nodige promo voorbij zien komen, maar bij dezen een belangrijk bericht voor alle schaatsende studenten!!

26 & 27 februari vindt het meest prachtige toernooi van heel studerend schaatsend Nederland plaats, het Skeuveltoernooi!! Dit toernooi is voor de allerbesten, maar ook voor de mensen die nog nooit een wedstrijd hebben gereden! Iedereen is welkom!!

Aansluitend hierop: er vindt dus geen selectie plaats op basis van PR, maar op basis van inschrijftijd! De inschrijving opent as maandag 10 januari om 12:55. Als het toernooi binnen een kwartier meer dan vol zit, zal er geloot worden. Wees er dus snel bij!!

Daarnaast hebben we weer een tof feest op zaterdag, een mega leuk programma op de zondag en blokhutten geregeld! Trommel dus je schaatsmaatjes op om samen naar Enschede te komen!

Voor corona geen vrees: de commissie houdt hier rekening mee en kosteloos afmelden kan t/m 20 februari (voor de blokhutten t/m 10 februari). Wij hopen natuurlijk dat het helemaal of in aangepaste vorm kan doorgaan, maar dit hoeft dus geen zorg te zijn op het moment dat je je inschrijft!

Verder kunnen wij alleen zeggen: neem een kijkje op de website www.skeuvel.nl/toernooi/ & volg ons op instagram @skeuveltoernooi voor alle updates! En zorg dat je maandag 12:55 voor je laptop zit!!