Lieve Softies,
 
Met gepaste trots mogen wij jullie mededelen dat de Natuurijsbijbel 2021 een feit is! De Natuurijsbijbel kan je via deze link bekijken op onze website.
Deze legendarische bijbel, voor het laatst gepubliceerd in begin 2018, heeft door een weekend hard werken een nieuwe look gekregen, veel leuke extra informatie over natuurijs en natuurlijk nog een heleboel extra inhoud ter vermaak. Tip: ook het heerlijke recept van de Apfelstrudel uit ‘Heel BUK Bakt’ kan je in de Natuurijsbijbel vinden. In de bijlage van deze mail kan je gaan genieten van deze prachtige online versie (je moet toch iets als je thuis zit).
 
Lees vooral de hoofdstukken ‘Veiligheid’, ‘Materiaal’ en ‘Schaatskledij’ door voordat je zelf het ijs wilt gaan testen en een rondje gaat wagen. Ga ook nooit alleen het ijs op en zorg voor de juiste voorbereidingen voor genoeg schaatsplezier.
Onze laatste voorspellingen zullen we altijd proberen te delen in de WhatsApp-groep Softies United. We kijken ook zeker uit naar alle leuke foto’s, er is namelijk een hele mooie Elfstedenbokaal te winnen (zie het bijbehorende deel in de Natuurijsbijbel hiervoor) op het natuurijs!
 
Mocht je nog op de Natuurijsbijbel willen reageren, dan kan je mailen naar: natuurijs.softijs@gmail.com  
 
Veel plezier met lezen en wie weet tot op het (natuur)ijs!
 
Met vriendelijke groeten,
 

Boris, Elli, Fedor, Lisanne, Lisette, Nienke en Manon

De interim Natuurijscommissie/werkgroep Natuurijs der U.S.S.V. Softijs