Lustrumdiner op 3 december!

Zoals jullie misschien al gelezen hebben in de mail over de lustrumweek, geven wij ons als Lustrumcommissie niet zomaar gewonnen. Dat het mooie gala op 3 december niet door kan gaan, wil niet zeggen dat het diner daarvoor ook gecanceld wordt. In andere woorden, jullie kunnen deze dag genieten van een hoofdgerecht a la carte + 2 biertjes/fris óf 1 wijntje/speciaalbiertje voor maar €16,50 (als je teut wil worden kan je natuurlijk altijd op eigen kosten meer consumpties afnemen). En dat is niet alles, in deze super aanbieding zit ook nog een kaartje voor een mega gezellige pubquiz inbegrepen 🤩 Dusss aangezien iedereen deze dag toch vrijgehouden heeft, hoef je vast geen twee keer na te denken en kan je je meteen inschrijven via deze aanmeld pagina! Let op: ook als je je al voor het galadiner aangemeld had, moet je je opnieuw aanmelden.

In het kort:
Wat: Lustrumdiner🍴 + Pubquiz 🎲
Wanneer: vrijdag 3 december 17:00-20:00
Prijs: €16,50
Waar: Café de Beuntjes

 

Verplaatsing van de lustrumweek

De nieuwe maatregelen hebben helaas grote gevolgen voor de lustrumweek. Veel geplande activiteiten zullen verschoven worden naar verderop in het jaar. Gelukkig gaat de training van 1 december wel door! Deze training zal groter uitgepakt worden dan voorheen de planning was, er zullen veel leuke spelletjes gespeeld worden op het ijs! Dit betekent wel dat er geen reguliere training is. 

Helaas moeten de andere geplande activiteiten worden verschoven. Zo zal het symposium plaats gaan vinden op 20 januari; de cantus op 18 of 24 februari (afhankelijk van het vinden van een locatie); en het nieuwe lustrumgala inclusief diner op 11 maart (2 gala diners?! Alleen maar winnen). Er is bewust gekozen om niet de gehele week opnieuw te plannen, maar de activiteiten los van elkaar te organiseren. Dit om te voorkomen dat we weer een hele lustrumweek moeten afzeggen door eventuele maatregelen die er dan gelden.

In de aanloop naar een activiteit zal er via de promotiekanalen bericht worden gegeven naar jullie!

Wij hopen iedereen voldoende te hebben geïnformeerd, voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar lustrum@ussvsoftijs.nl.