Het nieuwe ontwerp van de fietskleding is klaar! Op de echte onthulling moeten jullie nog even wachten maar hier alvast een sneak preview! Ben je nu al helemaal fan van het nieuwe ontwerp en heb je nog niet besteld, dan kan dat nog tot en met morgenochtend 10.30u (vrijdag 4 maart). Je hebt dus nog minder dan 24 UUR dus bestel snel!
Naast een fietsbroek of fietsshirt kan je ook een windbreker, fietsjasje of lange fietsbroek bestellen. Dit zal dus allemaal met het nieuwe ontwerp zijn! Hier is helaas geen paskleding van, dus vandaar dat passen niet mogelijk is. De maat zal echter overeen komen met de fietsshirts en fietsbroekjes die wel gepast konden worden. De prijzen hiervan zijn nog niet bekend, maar zodra we dit weten wordt dit met jullie gecommuniceerd. 

De prijzen van het shirt, de broek, het jasje en het skeelerpak zijn als volgt:

  • Fietsshirt – €46,-
  • Fietsbroek – €58,-
  • Fietsjasje – €56,-
  • Skeelerpak – €58,-

Nog beter nieuws: alles wat je deze bestelronde bestelt, bestel je met korting van ongeveer 20%!! De korting is mogelijk gemaakt door onze sponsor MSK praktijk Astrid de Vries. Interesse? Neem een kijkje op de website: https://leonieseebregts.nl/astrid-de-vries/ .