Ben je er nog niet helemaal over uit of lid worden bij Softijs iets voor je is? Als proeflid ben je vanaf het moment dat je je inschrijft (dit kan vanaf de UIT-week) tot en met zondag 17 oktober volwaardig lid bij Softijs voor €10. Dit betekent dat je mee kan doen aan alle activiteiten en trainingen die Softijs in deze periode aanbiedt. Denk hierbij aan de schaatstrainingen en zomertrainingen, maar bijvoorbeeld ook aan de maandelijkse borrels en het zomerintroductiekamp.

Als je besluit na de proefperiode lid te worden, betaal je de gebruikelijke contributie van €23 (plus Olympas voor complete leden), min de €10 die je al voor je proeflidmaatschap betaald hebt.

  Proeflidmaatschap *
  Proeflidmaatschap (€10,-)

  Voornaam + achternaam *

  Straatnaam + huisnummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Geboortedatum *

  Opleiding *

  Onderwijsinstelling *

  Hoe ben je in contact gekomen met Softijs?
  Website
  Instagram
  Facebook
  UIT-week
  Ik ken iemand bij Softijs
  Anders, namelijk

  Wil je communicatie vanuit Softijs hoofdzakelijk in het Nederlands of in het Engels ontvangen?*

  Als je lid bent kan je de digitale versie van het verenigingsblad de “N’icetalk” via de website lezen. Je kan de N'icetalk ook als papieren versie thuis ontvangen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

  In principe voegen we ieder nieuw lid aan de whatsappgroep toe. Dit is volledig vrijblijvend en als je hier niet ingaat zal je alle informatie ook via andere kanalen blijven ontvangen. Is het goed als we jou hier aan toevoegen?

  Eens in de twee weken ontvang je de nieuwsbrief van Softijs, tenzij je anders aangeeft. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten van de komende tijd. Je kan je hier altijd nog voor afmelden. Het is erg aan te raden om je hiervoor aan te melden om te voorkomen dat je berichten mist. Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

  Doorlopende machtiging:
  Om betalingen makkelijk te laten verlopen werkt Softijs met een doorlopende machtiging voor het afschrijven van de contributie en eventuele bijgewoonde activiteiten binnen U.S.S.V. Softijs. Afschrijvingen worden altijd aangekondigd door een mail van de penningmeester.

  Naam rekeninghouder *

  IBAN-nummer *

  Hierbij geef ik toestemming aan de penningmeester van U.S.S.V. Softijs om doorlopende incasso-opdrachten van mijn rekening af te schrijven voor kosten tot aan het einde van mijn lidmaatschap.

  Op www.ussvsoftijs.nl/privacyverklaring is de privacyverklaring te lezen.
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Eventuele opmerking(en)