Aanmelden Skeelerkamp – 1 t/m 3 juli

De afgelopen weken hebben afgevaardigden van D.S.V. de Skeuvel en U.S.S.V. Softijs, twee overwegend Rode verenigingen, hard gewerkt aan het opzetten van een skeelerkamp. Deze zal plaatsvinden van 1 tot en met 3 juli, in de omgeving van Lelystad! We zullen hiertoe overnachten op een scoutinglocatie van Scoutinggroep Ascanen. Het kamp zal bestaan uit een aantal tourtochten met trainingscomponenten, spelletjes, en voldoende borrolgelegenheid. 

Het skeelerkamp dat voortkomt uit deze nieuwe samenwerking zal niet alleen in het teken staan van de prachtige sport, maar ook in het teken van gezelligheid. We zullen voor alle niveaus toertochten en trainingen organiseren, dus skeelerangst zal je niet in de weg staan! :) Drankjes pakken op terrasjes, rollen over prachtig polderasfalt, het belooft een goed weekend te worden!

 

Er is plek voor een maximum van 50 mensen, waarbij ook leden van andere studentenschaatsverenigingen welkom zijn. De eerste 30 plekken worden gereserveerd voor leden van Softijs en Skeuvel. Na een week komt deze reservering te vervallen.

Over het aanmeldformulier: Mail ons op skeelerkamp22@gmail.com als je niet het hele weekend aanwezig kan zijn of voor andere vragen. Een tourtocht begeleiden houdt in dat je een route van ons krijgt en navigeert. Hiervoor nemen wij nog contact met je op.

In het kort

 • Wat? Skeelerkamp
 • Wanneer? 1 tot en met 3 juli
 • Waar? Lelystad, Scoutinggroep Ascanen
 • Kosten? Niet meer dan €50 euro
 • 27 juni 23:59 uur is de uiterlijke afmelddatum
 • 27 juni 23:59 uur is de uiterlijke aanmelddatum

Wie komen er?

[cfdb-table form=”Skeelerkamp 2022″ show=”naam,vereniging,wielen,ondergrond,Opmerkingen” header=”true” headers=”naam=Naam,vereniging=Vereniging,wielen=Hoeveel wielen,ondergrond=Lievelingsondergrond,Opmerkingen=Opmerkingen” class=”table-1″ style=”width: 622px” role=”Anyone”]

Aanmelden

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mail: *

  Van welke vereniging ben je lid? *

  Op hoeveel wielen rijd jij het liefst?

  Op wat voor ondergrond rijd jij het liefst?

  Dieetwensen/allergieën: *

  Op welk niveau skeeler je? *

  GevorderdIk kan overstappen en rijd soepel, maar rijd niet zo hardIk vind skeeleren best moeilijk, maar wordt graag beter!

  Heb je een of meer van de volgende diploma's? (onder overige vallen andere medische diploma's of vaardigheden.*

  EHBOBHVAlleen reanimatieNiksAnders:

  Zou jij een skeelertraining willen geven of een tocht willen begeleiden? Indien nodig biedt de organisatie hier ondersteuning in.*

  JaNeeAnders:

  Zou jij een avond nuchter willen blijven? *

  JaNee

  Heb je een auto die je kan gebruiken om mensen en/of spullen te verplaatsen? *

  JaNee

  Ben je het hele kamp aanwezig?*

  Ja, natuurlijk! Ik wil niks missen!Ik kom later en zal dit doorgeven aan skeelerkamp22@gmail.comIk ga eerder weg en zal dit doorgeven aan skeelerkamp22@gmail.com

  Overige opmerkingen