Algemeen

Nederland is misschien wel het grootste schaatsland ter wereld, maar voor de mooiste schaatsplekjes moet je vaak in het buitenland zijn. Denk bijvoorbeeld aan Collalbo, de openluchtbaan in de Italiaanse Alpen, het Vikingschip in Hamar, Inzell in Zuid-Duitsland, een natuurijsbaan in Falun in Zweden en er zijn nog vele andere mooie plaatsen waar het goed vertoeven is. Daarom vindt jaarlijks in begin februari het buitenlandkamp plaats, waarbij we met een gezellige groep er even een weekje tussenuit gaan! 

Informatie en inschrijving 2020: 

We zullen dit jaar afreizen naar het koude, verre, maar super mooie Noorwegen om op de prachtige ijsbaan van Hamar snelle rondjes te kunnen rijden. De inschrijving gaat woensdag 16 oktober, na de training om 23:59u open. Inschrijven kan via de website van Softijs onder het kopje ‘activiteiten → aanmelden’. Of via de onderstaande link: //www.ussvsoftijs.nl/mijn-account/aanmelden-activiteit/

De eerste aanmeldpagina zal bestaan uit alleen je naam. Hierna krijg je meteen een bevestigingsmailtje van inschrijven (dus niet van deelname!) waarin een link naar het 2e formulier zal zitten. Dit formulier dient voor 23 oktober 23:59u ingevuld te zijn anders beland jouw inschrijving achteraan de rij en dat zou zonde zijn. Zoals elk jaar vindt ook dit jaar de selectie plaats op basis van de volgorde van inschrijving (alleen de eerste aanmeldpagina telt hiervoor). Echter als blijkt dat bij de eerste 30 aanmeldingen te weinig leden zitten met een rijbewijs (en bereid zijn om in een 9-persoonsbusje te rijden) om veilig naar Hamar te reizen zullen leden met een rijbewijs voorrang krijgen tot het minimale aantal rijbewijzen gehaald is.

LET OP! Kosteloos afmelden kan tot UITERLIJK 30 november 23:59u, na deze datum ben je echt te laat. Meld je je na deze datum toch nog af zullen wij genoodzaakt zijn om de kosten in rekening te brengen. 

Het kamp zal in de eerste week van februari plaatsvinden. We vertrekken op zaterdag 1 februari en zullen terugkomen eind van de ochtend op zondag 9 februari . Er is plek voor 30 Softies (incl. 7 commissieleden). Wees er dus snel bij, want de inschrijvingen zullen waarschijnlijk hard gaan!

De kosten voor het kamp zullen rond de 450 euro per persoon gaan bedragen. Dit is inclusief vervoer, verblijf, eten+drinken (dus ook schulties!) en ijshuur. 

Extra activiteiten waar je je voor in kunt schrijven zullen voor eigen rekening zijn. Voor deze extra activiteiten komt later een overzicht met kosten en inschrijflijst.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen over een paar maanden lekker warm en knus met jullie in Noorwegen te zitten onder het genot van een lauwe schultie (of een frisje)!