Het Kamp – 2018

Het schaatsseizoen is ondertussen al ruim aan de gang en dat betekent dat er bij ons in de commissie iets begint te kriebelen, namelijk het meest epische evenement van het jaar komt er weer aan: het buitenlandkamp van Softijs en ELS. Dit jaar zullen we van 3 tot en met 11 februari afreizen naar Collalbo om daar de boel weer eens flink op stelten te zetten.

We zullen in busjes afreizen naar deze locatie en vertrekken op zaterdagavond 3 februari om op zondagochtend 4 februari aan te komen en de schaatsen zo snel mogelijk onder te binden. Na een week vol schaatsen en feesten zullen we zaterdagavond weer vertrekken.

De kosten van de reis zullen maximaal 430 euro bedragen. Voor dat bedrag krijg je vervoer, accommodatie, ontbijt, lunch, diner, drank, toegangen tot de ijstrainingen en mogelijkheid tot het rijden van een wedstrijd. Daarnaast kun je nog meedoen aan een aantal extra activiteiten die later bekend gemaakt zullen worden, kosten die hiervoor gemaakt worden zitten niet in de bovengenoemde prijs.

Inmiddels zijn de inschrijvingen gesloten en kan je je alleen nog opgeven voor de reservelijst. Mocht iemand zich afmelden dan kan dit je laatste strohalm zijn (zie  //effelekkerschaatsen.com/reis/ voor het inschrijven en alle informatie over de reis). Om je in te schrijven heb je inloggegevens van de site nodig. Deze kun je opvragen bij het bestuur. 

 Samengevat:

Wat: Buitenlandkamp ELS en Softijs.

Wanneer: 3 tot 11 februari

Kosten: ca. 430 euro.

Informatie over de hele reis op: //effelekkerschaatsen.com/reis/.

 

Voor meer info en updates over de reis kun je terecht op de site van Els en het FaceBUK-event