Het Kamp – 2019

Het schaatsseizoen is ondertussen al ruim aan de gang en dat betekent dat er bij ons in de commissie iets begint te kriebelen, namelijk het meest epische evenement van het jaar komt er weer aan: het buitenlandkamp van Softijs. Dit jaar zullen we van 1 tot en met 8 februari afreizen naar Innsbruck om daar de boel weer eens flink op stelten te zetten.

We zullen in busjes afreizen naar deze locatie en vertrekken op vrijdagavond 1 februari om op zaterdagochtend 2 februari aan te komen en het gebied direct te kunnen verkennen. Na een week vol schaatsen en feesten zullen we vrijdagmiddag 8 februari weer vertrekken.

De kosten van de reis zullen maximaal 440 euro bedragen. Voor dat bedrag krijg je vervoer, accommodatie, ontbijt, lunch, diner, drank, toegangen tot de ijstrainingen en mogelijkheid tot het rijden van een wedstrijd. Daarnaast kun je nog meedoen aan een aantal extra activiteiten die later bekend gemaakt zullen worden, kosten die hiervoor gemaakt worden zitten niet in de bovengenoemde prijs.

De eerste 30 aanmelding zijn verzekerd van een plekje. Mocht je te laat zijn met aanmelden, kan je je nog opgeven voor de reservelijst. Wanneer iemand zich afmelden dan kan dit je laatste strohalm zijn.

In het kort:

Wat: Buitenlandkamp Softijs.

Waar: Innsbruck

Wanneer: 1 tot 8 februari

Kosten: ca. 440 euro.

Inschrijven: vol

Inschrijven voor activiteiten tijdens BUK doe je hier!

Voor meer info en updates over de reis kun je terecht bij het FaceBUK-event en verschijnen later in je mail.

Dit kamp wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Wie komen er?

Naam
Lisette.S
Joris
Annemiek
Bas
Boris
Børjen
Janneke
Tessa
Emma
Martijn
Manon
Jaap Jelle
Jeroen
Elli
Hidde
Jacco
Peter Paul
Mirte
Jurjen
Gert
Stijn
Brennan
Ronald
Matthijs
Kim
Frederieke
Ivo
Mariska