Lieve feestbeesten!

Na een zomer met wat minder activiteiten maar hopelijk wel een boel nieuwe leden, moeten we het seizoen natuurlijk op een knallende manier beginnen! Hoe kan dat nou beter dan met een Introfeest. Donderdag 8 September van 22:30 – 03:00 organiseren de ManiActie en de Introcie samen het IntrActie feest voor alle geïnteresseerden, nieuwe- en oude leden in de Grote Catacomben! Externen zijn ook welkom. 

Voor het feest is er ook een introductie etentje voor nieuwe leden, de papa en mama duo’s en oud leden die kennis willen maken met de nieuwe leden! Hiervoor is een aparte aanmeldpagina.

Je kunt je voor het feest aanmelden via het aanmeldformulier hier rechts. Bij het aanmelden zal je naar een pagina worden doorverwezen waar je kaartjes kunt kopen. Je kunt meerdere kaartjes tegelijk kopen en je kunt ook alvast muntjes kopen. Eerst zal je via de mail een bevestiging van de aanmelding ontvangen. Op een later moment ontvang je ook de betalingsbevestiging met het aantal kaartjes en muntjes dat je hebt aangeschaft. Deze betalingsbevestiging is je ticket, dus neem deze mee naar de Grote Catacomben!

Tickets: €5,-in de voorverkoop, deze blijft open tot 8 september 17u. Als je een kaartje aan de deur koopt is het kaartje voor iedereen €7,50! Hou er rekening mee dat je alleen met pin bij ons kunt betalen.

Lukt de betaling niet onmiddelijk? Voltooi ‘m dan uiterlijk 8 september 17u! Later dan dat komen je gereserveerde kaartjes te vervallen.

 

 

In ’t kort:

 • Aanvang: 22:30 uur
 • Deur gesloten: 00:00 uur
 • Locatie: Grote Catacomben
 • Prijs: €5,- voorverkoop, €7,50 aan de deur
 • Dresscode: Mooi rood

* Als je komt helpen met tappen hoef je alleen wijn, fris en bier te schenken en je krijgt na afloop 2 muntjes van de actie!

Wie komen er?

[cfdb-table form=”Softijsfeest!” show=”voornaam,opmerkingen” header=”true” headers=”naam=Naam,opmerkingen=Overige opmerkingen:” class=”table-1″ style=”width: 622px” role=”Anyone”]

Aanmelden IntrActie Softijsfeest!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail *

  Ben je lid bij Softijs *

  Jazeker!Ik ben geen lid van Softijs

  Wat is jouw favo danswater? *

  Bierrralles behalve bierWaterWijnWarme chocomelk met slagroom

  Zou je bij het feest willen ondersteunen? Bijv. door een shift te tappen of bij de muntverkoop te zitten. *

  Ja hoor!Eventueel als ik nodig ben.Nope!

  Overige opmerkingen