Beste skeelerfanaten,

De overgang van schaatsen naar skeeleren (en andersom) kan door sporters soms als moeizaam worden ervaren. Een oud-Softie genaamd Vincent probeert met zijn bedrijf OnTwo Speedskates de twee sporters iets dichter bij elkaar te brengen. Hij heeft een frame ontwikkeld waarop twee wielen passen, wat ook op wielen een schaatsgevoel geeft! En wij krijgen de kans die uit te proberen. 

Op 23 juni komt Vincent langs met een vijftal frames, die we onder onze eigen skeelers kunnen zetten. Vooraf zullen we dus even van frames moeten wisselen, maar vervolgens kunnen we deze een training lang proberen. Als je zelf materiaal hebt om je skeelers van het frame te ontdoen, neem die mee! Het is daarnaast overigens ideaal om dit met (eigen) goede schoenen te doen, maar het is mogelijk om dit op leenskeelers te testen. 

Er zijn maar beperkt frames beschikbaar, namelijk 1x XS, 1x S, 2x L en 1x XL. Ondanks deze beperkte voorraad, meld je gewoon aan bij interesse en wij kijken ter plekke hoe we het gaan invullen :)

Schoenmaat                   Framemaat

36 – 37:                         XS

38 – 39:                         S                          

40 – 41:                         M                             

42 – 43:                         L                             

44 – 45:                         XL

Kijk voor meer informatie op de website!

In het kort:
Wat: Proefrijden op OnTwo Speedskates frames
Wanneer: 23 juni, 19:15
Waar: Skeelerbaan te Zeist
Wie: Geïnteresseerde maar ook vooral beginnende skeeleraars
Kosten: Proberen altijd gratis!

Wie gaan er mee? 

[cfdb-table form=”speedskates” show=”voornaam,skates,your-message” header=”true” headers=”voornaam=Naam,skates=Hoe rijd jij?,your-message=Opmerkingen” class=”table-1″ style=”width: 622px” role=”Anyone”]

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.