Op woensdag 12 oktober voor de schaatstraining komt voormalig bondscoach Jeroen Otter een lezing houden over hoe het langebaan schaatsen en het shorttracken elkaar versterken! Jeroen Otter is zelf 4-malig wereldkampioen en was van 2010-2022 bondscoach van de Nederlandse shorttrack(st)ers. Hij heeft beroemdheden als Jorien ter Mors, Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt naar vele successen gecoached. Daarnaast is hij de hele wereld over gereisd en heeft alle aspecten van topsport meegemaakt. Genoeg mooie verhalen dus om te vertellen! In deze lezing zal hij ingaan op hoe shorttrack en langebaan schaatsen elkaar kunnen versterken. Naast dat dit een heel leuk onderwerp is, past het ook heel goed bij de uitbreiding naar shorttrack die er de komende zomer (hopelijk) aan komt! Geef je nu snel op want dit wil je niet missen.

De avond begint om 19:30 met de inloop en om 20:00 stipt start de lezing van Jeroen Otter, waarbij ook ruimte is voor enkele vragen. Om 21:00 zal de lezing afgelopen zijn en is er nog een borrel in het KNSB café. Om 22:15 begint de Softijs schaatstraining, dus je hebt ook geen excuus om je niet aan te melden ;-).

Voor externe SSV-leden geldt dat ze na de lezing gratis mee kunnen trainen op het Softijsuur. Deze duurt van 22.15 tot 23.30. De kosten voor de lezing zijn €5,- en voor externe leden wordt dit geïncasseerd door jouw eigen vereniging.

In het kort:
Wat?
Lezing van Jeroen Otter
Wanneer?
12 oktober inloop 19:30 en deuren sluiten om 20:00
Waar?
Vechtsebanen KNSB Café
Prijs? €5

Opgeven kan tot 12 oktober 20:00. Kosteloos afmelden kan tot 9 oktober 20:00.

Wie komen er? 

[cfdb-table form=”Lezing Jeroen Otter” show=”voornaam,vraag,your-message” header=”true” headers=”voornaam=Naam,vraag=Vraag voor Jeroen Otter,your-message=Overige opmerkingen” class=”table-1″ style=”width: 622px” role=”Anyone”]

Aanmelden

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  E-mail:*

  Van welke SSV ben je lid?

  Hoeveel medailles denk je dat Jeroen Otter verzameld heeft in zijn loopbaan?

  Wat is jouw vraag voor Jeroen Otter?

  Overige opmerkingen