Clubkampioenschappen!!!

Op zondag 7 januari 2024 vinden de clubkampioenschappen van onze prachtige rode vereniging plaats. Je kan strijden voor de titel van clubkampioen 2023-2024!
Deze thuiswedstrijd in Utrecht is geschikt voor de ervaren wedstrijdrijders, maar het is ook ontzettend leuk om mee te doen als je nog nooit een wedstrijd hebt gereden. Probeer het eens uit, je schaatst alleen maar tegen mede Softies dus het wordt sowieso gezellig. 

De wedstrijd zal om 19.30u beginnen, dus zorg dat je ruim hiervoor aanwezig bent om je aan te melden, warm te worden en je schaatsen aan te doen. De afstanden die je rijdt worden bepaald door in welk groepje jij zit. De categorieën zijn als volgt:

 • Categorie B: 500/700 meter voor de leden die in de groepjes 1 t/m 4 schaatsen op woensdagavond en;
 • Categorie A: 500/1500 meter voor de leden die in de groepjes 5 t/m 7 rijden.

Inschrijven gebeurt dit jaar alleen via schaatsen.nl. Hiervoor heb je jouw KNSB relatienummer nodig, deze kun je vinden in de eerste mail die je van de KNSB kreeg én als je inlogt op mijnKNSB. Niet kunnen vinden? App of mail onze secretaris Celine even! (06-25591179 of secretaris@ussvsoftijs.nl) Je kunt dan op schaatsen.nl met de optie ‘gratis wedstrijddaglicentie’ jezelf inschrijven voor een van de categorieën. Let op dat je wel op een categorie klikt waar Softijs achter staat! 

Er is plek voor 40 leden. Mochten er zich al 40 mensen hebben aangemeld, dan kun je je inschrijven voor de reserve lijst. Zodra de kosteloze afmelddatum is geweest, zal er ook gekeken worden of er nog geschoven kan worden met plekken van STW of Arktika, de verenigingen die die avond ook hun clubkampioenschappen hebben. 

Heb je nou paniek en weet je niet hoe je je moet inschrijven of hoe een wedstrijd werkt: vraag het aan wedstrijdsecretaris Isa of app, bel, mail haar (06-55060306 of wedstrijdsecretaris@ussvsoftijs.nl).

Gezocht: vrijwilligers
Niet schaatsen, wel gezelligheid en eeuwige dankbaarheid? Kom helpen <3
Als je je aanmeld als vrijwilliger ga je bijvoorbeeld helpen klokken of het rondebord bedienen. Iedereen kan dit, er is geen ervaring voor nodig!

In het kort:
Wat?
Clubkampioenschappen 2024
Wanneer?
7-01-2024
Vanaf hoe laat?
begin wedstrijd 19.30 (kom eerder!!)
Waar?
De Vechtsebanen
Prijs? rond de 25-30 euro
Aanmelden? vanaf vrijdag 8 december 20.00
Uiterlijke kosteloze afmelddatum? vrijdag 5 januari 13.00

————————————————————————–

Wedstrijdrijders

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Dan kan je hier klikken om doorgestuurd te worden naar de juiste pagina op schaatsen.nl!

Vrijwilligers

Wil je helpen tijdens de wedstrijd? Dan kun je het formulier hieronder invullen!

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  E-mail:*

  Wil je vrijwilligen?*

  ja, neem contact met me ophmm, ik heb nog wat vragen

  Overige opmerkingen