Baanwielrennen zaterdag 5 maart

Heb jij altijd al eens willen wielrennen op een baan, dan is je kan! Softijs en ELS hebben de handen in een geslagen om samen een clinic baanwielrennen te organiseren. We zullen gaan fietsen op het Velodrome Amsterdam, dit is een van de drie overdekte wielerbanen in Nederland. Deze wielerbaan heeft een lengte van 200 meter en is gemaakt van houten latten. De wielerbaan heeft een maximale hellingshoek van maar liefst 47°. Baanwielrennen doe je niet op een normale wielrenfiets, maar op een fixie! Hierbij is het tandwiel direct aan het wiel vastgemaakt, hierdoor trappen de trappers altijd door. Bij de kosten zit de huur van zulke fietsen en de SPD-SL schoenen inbegrepen. 

We zullen in twee aparte groepen na elkaar de clinic volgen, zodat er per groep maximaal 20 mensen tegelijk op de baan zijn. Je hoort nog in welke groep je wordt ingedeeld en hoe laat je dus in Amsterdam dient te zijn. Nader hand kunnen we eventueel nog ergens wat eten en drinken. Er kunnen dus maximaal 40 mensen meedoen (20 per vereniging). Op basis van volgorde van inschrijving zullen wij bepalen wie er mee mogen doen.

Eerste groep: 13.30-15.30

Tweede groep: 16.00-18.00

Geef je snel op en tot 5 maart!

In het kort:

 • Wanneer: zaterdag 5 maart
 • Waar: Velodrome Amsterdam
 • Kosten: 25-30 euro (afhankelijk van het aantal deelnemers)
 • Max aantal deelnemers: 40
 • Uiterlijke kosteloze afmelddatum: 23.59 3 februari 2022 (Mocht je toch afmelden en er kunnen andere van de reservelijst dan hoef je niet te betalen)

Wie doen er allemaal mee?

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mail: *

  Van welke mooie vereniging ben jij lid?: *

  Wat is je favourite kleur?*

  Zou je interesse hebben om gezamelijk ergens te gaan eten na de activiteit?*

  Overige opmerkingen