Op zondag 14 januari 2018 vinden de clubkampioenschappen van Softijs plaats op de Vechtsebanen. Deze wedstrijd is voor alle leden, dus doe vooral mee! De wedstrijd zal om 17:00 uur beginnen en na afloop is er een prijsuitreiking in het schaatscafé en er kan nog een drankje gedronken worden.

Indeling

De leden van Softijs zullen in twee categorieën ingedeeld worden, zodat je schaatst tegen iemand van hetzelfde niveau.

Categorie 1: 500m – 700m
Categorie 2: 500m – 1500m

Categorie 1 is voor de mensen uit de groepjes 1 t/m 4 van de woensdagavond. Categorie 2 is voor de mensen uit de groepjes 5 t/m 8 van de woensdagavond.

Wanneer je toch liever een andere afstand rijdt dan voorgeschreven staat, geef dit dan in de opmerkingen aan. Er zal dan gekeken worden of er tijd is om jou een andere afstand te laten rijden en daarnaast of de indeling eerlijk blijft.

Opgeven clubkampioenschappen

De inschrijving van de clubkampioenschappen gaat open op maandag 18 december om 21:00 uur en vol = vol. Er kunnen vanuit Softijs waarschijnlijk maar 40 deelnemers meedoen, de inschrijving gaat op basis ‘wie het eerst komt’. De inschrijving voor de wedstrijd gaat dicht op 7 januari 23:59 uur. Ook kosteloos afmelden kan tot dit tijdstip. Klik op deze link om naar de inschrijfpagina te gaan, de link werkt pas als de inschrijving open is. BELANGRIJK: ook licentiehouders schrijven zich via de site in.

Kosten

De kosten voor de clubkampioenschappen bedragen €15,00. Dit bedrag zal na afloop van de clubkampioenschappen door de penningmeester afgeschreven worden.

Vragen kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar Anja: wedstrijdsecretaris@ussvsoftijs.nl