Intervaltraining

Maandag 19:00-21:00 uur
Maandag is er een intervaltraining vanaf Olympos, voor zowel de beginnende als gevorderde hardlopers! Deze training zal op een afwisselende, leuke en uitdagende manier de mogelijkheid bieden om je te richten op je eigen of een gezamenlijk trainingsdoel. Of loop gewoon een keer mee voor de gezelligheid! Verzamelen op de parkeerplaats van de Bolongalaan.

Fietstraining

Dinsdag

Mei-zomerstop 19:00- 21:00 uur

April en na de zomerstop van 18:30 – 20:30 uur
Op dinsdag is de wielertraining vanaf stadion Galgenwaard waarbij een rondje in de buurt van Utrecht wordt gereden. Deze training is net als de schaatstrainingen toegankelijk voor alle niveau’s. Ook op de stalen racefiets van je opa kan je deze training bijwonen! Een helm is verplicht. Daarnaast is het aan het begin en einde van de zomer ook sterk aan te raden lichtjes mee te nemen, het wordt vroeger donker dan je denkt, vooral in de polder. Omdat we in groepen rijden, is het belangrijk dat de fietsregels nageleefd worden, zodat we de kans op ongelukken zo klein mogelijk houden.

Droogtraining

Woensdag 19:00-21:00 uur
Op woensdagavond is de droogtraining op Utrecht Science Park. Tijdens deze training wordt er hardgelopen afgewisseld met allerlei schaatsspecifieke oefeningen zoals schaatspassen. Dit is tevens de best bezochte zomertraining en dus ideaal om in contact te blijven met je schaatsmaatjes. Verzamelen op de parkeerplaats van de Bolongalaan.

Skeelertraining

Donderdag

Mei-zomerstop 19:30-21:00 uur

April en na de zomerstop 18:30-20:00 uur
De skeelertraining is op de skeelerbaan in Overvecht. Skeeleren is de meest schaatsspecifieke training wanneer er geen ijs ligt en daardoor zeer geschikt voor het trainen van de schaatsspieren. De training vindt plaats op de baan in Overvecht, achter de Gageldijk 12 en naast de St. Anthoniedijk 120. De training zal beginnen om 19:30 uur. Een helm is verplicht! Een keer skeelers lenen? Dat kan. Stuur hiervoor een mailtje naar skeelercommissie@ussvsoftijs.nl.

Extra trainen?

Wil je naast deze gezellige trainingen nog meer hardlopen, fietsen of skeeleren maar heb je geen zin om alleen te gaan, kijk dan ook eens naar de fietsfacebookgroep, de skeelerfacebookgroep en de hardloopfacebookgroep.
N.B. Deze facebookgroepen zijn geen officieel communicatiekanaal van U.S.S.V. Softijs.

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Agenda

Onze sponsoren