Woensdagavondtrainingen

In de winter is er op de woensdagavond van 22:15 uur tot 23:30 uur een schaatstraining op de Vechtsebanen (Mississippidreef 151). Tijdens deze training is de baan geheel gereserveerd voor Softijs. Je hoeft dan ook geen toegangskaartje te kopen, de toegang zit inbegrepen in je lidmaatschapskosten! Er wordt training gegeven in 8 groepjes, oplopend in niveau van beginner tot wedstrijdrijder. Mocht je de weg naar de ijsbaan niet weten, of gezellig met een aantal Softies naar de ijsbaan willen fietsen: om 21:30 uur vertrekt er een fietsgroep vanaf de Neude. Vanaf december is er geen fietsgroep meer, mocht je toch graag met een Softie naar de ijsbaan fietsen omdat je de weg nog niet goed kent? Mail dan naar bestuur@ussvsoftijs.nl, dan zal er iemand van het bestuur met je meefietsen.

Prijs: Inbegrepen bij een compleet lidmaatschap (€ 23,- aangevuld met een OlymPas à € 140,-).

Licentietrainingen

Daarnaast is er voor de mensen die graag vaker willen schaatsen, de mogelijkheid om op KNSB-uren te trainen en zelfs licentieschaatser te worden. Deze extra training is op dinsdagavond (18:45 uur tot 20:00 uur) en/of op vrijdagavond (17:45 uur tot 19:00 uur) onder leiding van een ervaren trainer. Als licentiehouder kun je het weekend meedoen met officiële langebaan- of marathonwedstrijden op de Vechtsebanen. Zo kun je elk weekend je PR’s bijschaven!

Prijzen

Soort abonnement Prijs 2020*
Wedstrijdabonnement € 267,25
Trainingsabonnement € 247,25
Vervolgabonnement € 105,00
Wedstrijdkaart € 74,00
Wedstrijdlicentie € 41,30
   

Opgeven

  1. Elk jaar moet je je opnieuw opgeven voor de licentietraining! Dit kan je doen door een mail te sturen naar wedstrijdsecretaris@ussvsoftijs.nl. Geef hierin goed aan of je een licentie en abonnement wilt of alleen een abonnement. Mocht je ergens anders een licentie hebben, geef dan je relatienummer door.
  2. Softijs zit vast aan een quotum, dat op basis van het aantal abonnementhouders in het voorgaande seizoen door de baancommissie wordt vastgesteld. Mochten er meer aanvragen zijn dan vorig jaar, dan kan het zijn dat het uur al vol zit en er geen rijders meer bij kunnen. Dit is nog nooit gebeurt, dus hier gaan we ook niet van uit.
  3. Het toegangspasje van de baan kost € 2,50. Als je deze kwijt raakt dien je een nieuw pasje aan te vragen.
  4. Je betaalt naast je abonnement en licentie ook nog een trainersbijdrage. Deze zal rond de € 15 euro zijn voor zowel dinsdag als vrijdag.
  5. Er is ook de mogelijkheid om een half abonnement te nemen. Hiervoor kun je je vanaf 15 december aanmelden. Het abonnement loopt dan van 1 januari tot het einde van het seizoen. Hierbij betaal je de volle licentieprijs en 50% van de abonnementsprijs.

*Dit bedrag wordt elk jaar bijgesteld door de KNSB gewest Noord Holland – Utrecht

Trainersrichtlijn

Voor de trainers is er een trainersrichtlijn samengesteld die ondersteuning kan bieden bij het geven van training. Ook voor de fanatieke schaatser kan het interessant zijn om ‘m door te lezen. De richtlijn is hier te downloaden. Deze is opgesteld door Commissaris technisch kader 2013/2014 Daniëlle van Dam.

Onze activiteiten

Wil je niets missen? Check onze agenda!

Agenda

Onze sponsoren