Inschrijfformulier proeflid

Proeflid worden van Softijs? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt onze secretaris binnenkort contact met je op om de inschrijving te bevestigen en je van alle nodige informatie te voorzien. Let op: het proeflidmaatschap gaat in vanaf de UIT-week (13 augustus).


Liever meteen compleet lid worden? Klik hieronder. 

Lid worden

Proeflidmaatschap *
Proeflidmaatschap (€10,-)

Voornaam + achternaam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Geboortedatum *

Opleiding *

Onderwijsinstelling *

(De notatie van de geboortedatum is afhankelijk van de instellingen van je computer.)

Hoe ben je in contact gekomen met Softijs?
Website
Facebook
UIT-week
Ik ken iemand bij Softijs
Anders, namelijk

Als je lid bent kan je de digitale versie van het verenigingsblad de “N’icetalk” via de website lezen. Je kan de N'icetalk ook als papieren versie thuis ontvangen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

In principe voegen we ieder nieuw lid aan de whatsappgroep toe. Dit is volledig vrijblijvend en als je hier niet ingaat zal je alle informatie ook via andere kanalen blijven ontvangen. Is het goed als we jou hier aan toevoegen?

Eens in de twee weken ontvang je de nieuwsbrief van Softijs, tenzij je anders aangeeft. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten van de komende tijd. Je kan je hier altijd nog voor afmelden. Het is erg aan te raden om je hiervoor aan te melden om te voorkomen dat je berichten mist. Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

Doorlopende machtiging:
Om betalingen makkelijk te laten verlopen werkt Softijs met een doorlopende machtiging voor het afschrijven van de contributie en eventuele bijgewoonde activiteiten binnen U.S.S.V. Softijs. Afschrijvingen worden altijd aangekondigd door een mail van de penningmeester.

Naam rekeninghouder *

IBAN-nummer *

Hierbij geef ik toestemming aan de penningmeester van U.S.S.V. Sofijs om doorlopende incasso-opdrachten van mijn rekening af te schrijven voor kosten tot aan het einde van mijn lidmaatschap.

Op www.ussvsoftijs.nl/privacyverklaring is de privacyverklaring te lezen.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Eventuele opmerking(en)

Niet alleen per mail en post op de hoogte blijven van activiteiten bij U.S.S.V. Softijs? Word dan lid van de Facebookgroep, alleen voor (proef)leden! Zie onderstaande link.

Wat doen we tijdens de zomer? Dat zie je hier.

Word proeflid voor slechts €10!

Ben je er nog niet helemaal over uit of lid worden bij Softijs iets voor je is? Schrijf je dan in als proeflid! Voor slechts €10 kun je ervaren hoe het is om lid te zijn bij de gezelligste studentenschaatsvereniging van Utrecht.

Als proeflid ben je vanaf het moment dat je je inschrijft (dit kan vanaf de UIT-week) tot en met zondag 14 oktober volwaardig lid bij Softijs. Dit betekent dat je mee kan doen aan alle activiteiten en trainingen die Softijs in deze periode aanbiedt. Denk hierbij aan de schaatstrainingen en zomertrainingen, maar bijvoorbeeld ook aan de maandelijkse borrels en het zomer introductiekamp.

Als proeflid kan je voor €10 deelnemen aan alle trainingen die in de proeflidperiode worden gegeven. Echter, er worden ook activiteiten georganiseerd als het zomer introductie kamp, een pannenkoekentocht of een extra zomerijstraining op de ijsbaan. Dit soort activiteiten worden kostendekkend georganiseerd. Zowel binnen het proeflidmaatschap als het gewone lidmaatschap betaal je de kosten als je deel hebt genomen aan de activiteit.

Je mag je proeflidmaatschap ten allen tijde omzetten in een volledig lidmaatschap. Spreek iemand van het bestuur aan of schrijf je in als lid.

Als proeflid ben je vanaf het moment dat je je inschrijft (dit kan vanaf de UIT-week) tot en met zondag 14 oktober volwaardig lid bij Softijs. Je proeflidmaatschap loopt na deze periode automatisch af. Wil je na deze periode geen lid worden, dan hoef je niets te doen. Wil je wel lid worden, dan kan dit door je in te schrijven. In dat geval heb je al €10 van je lidmaatschapskosten betaald! 

  • Zomer én wintertrainingen

  • Borrels, feesten, kampen en andere activiteiten

  • Geen extra kosten bij lid worden

Nee, na het invullen van dit formulier neemt onze secretaris contact met je op voor verdere informatie.

Voor de schaats- en skeelertrainingen kan je gebruik maken van de leenschaatsen en leenskeelers van Softijs. Hiervoor dien je deze wel per week te reserveren (per mail). Na het proeflidmaatschap wordt wel verwacht dat je zelf op zoek gaat naar skeelers/schaatsen. Spreek gerust het bestuur aan op de training. Zij hebben ervaring met schaatswinkels die kwalitatieve tweedehandsschaatsen, de nieuwste Vikings maar ook skeelers verkopen.

Meerdere vragen?

Toch nog een specifieke vraag over het proeflidmaatschap? Je kunt altijd contact opnemen.