Alle leden van SSV’s kunnen zich via SKITS aanmelden voor een gratis KNSB-erkende jurycursus 

Deze cursus bestaat uit twee workshopavonden in Amsterdam op dinsdag 1 en dinsdag 8 oktober, en drie stageavonden tijdens een langebaanwedstrijd. Deze stageavonden mag je bij baanwedstrijden op je eigen baan lopen of bij een studentenwedstrijd zolang er een officiële scheidsrechter aanwezig is. Na afronding van deze cursus ontvang je een officieel certificaat en mag je jezelf bevoegd jurylid noemen.

Er is maar één voorwaarde: Op 9 tot en met 13 maart 2020 wordt vanuit SKITS het 2020 FISU World University Speed Skating Championship (WUC) georganiseerd en hierbij zul je twee wedstrijdmiddagen aanwezig moeten zijn om te jureren.

Geïnteresseerden kunnen zichzelf aanmelden door een mail te sturen naar WUC@SKITS.nl onder vermelding van je naam en vereniging. Houd er wel rekening mee dat er voorrang wordt gegeven aan SKITS’ers, daarna geldt volgorde van aanmelding. 

In het kort:

Wat: GRATIS KNSB Basis Juryopleiding
//knsb.nl/wp-content/uploads/sites/98/2013/11/Basis-jury.pdf
Wanneer: Dinsdagavond 1 en 8 oktober
Waar: Jaap Edenbaan, Amsterdam
Wie: Iedereen die kosteloos een juryopleiding wil volgen en het leuk vindt om een steentje bij te dragen aan het WK schaatsen voor studenten!
Aanmelden: mail naar WUC@SKITS.nl