Het schaatsseizoen zit er alweer aan te komen en dat betekend ook dat de eerste marathons op de kalender staan. Voor diegenen die meerijden in de marathon is het verplicht om een helm te dragen die goedgekeurd is door de KNSB. Verder moet je snijvaste handschoenen, enkelsokjes en scheenbeschermers hebben. Afgelopen jaar heeft de marathoncommissie helmen tegen een lage prijs weten aan te schaffen. Ook voor dit jaar willen we kijken of dit tegen die lage prijs kan en of we de snijvaste spullen met een korting kunnen kopen.

Hiervoor zouden we graag willen inventariseren of je interesse hebt in een van bovenstaande spullen. Merk op dat ook als je geen marathons gaat rijden het sterk aan te raden is om bijvoorbeeld snijvaste handschoenen en enkelsokjes aan te schaffen. Mocht je interesse hebben in ander snijvast materiaal zoals de snijvaste nekbescherming (niet verplicht) dan horen we het ook graag voor zondag 10 september en gaat de marathoncommissie kijken of we dit met korting voor je kunnen kopen.

Dus in het kort: heb je interesse in een van de volgende spullen?
– Marathonhelm
– Snijvaste handschoenen
– Snijvaste enkelsokjes
– Snijvaste scheenbeschermers
– Snijvaste nekbescherming (niet verplicht)

Geef dit dan door voor zondag 10 september! Dit kan door te mailen naar marathon@ussvsoftijs.nl of door de facebookpoll in te vullen.

De marathoncommissie
Thomas, Viktor, Jaap, Wop en Coenraad