Komende woensdag is het zover, de eerste schaatstraining van dit seizoen! Woensdag 2 oktober kunnen we van 22.15u tot 23.30u het ijs van de Vechtsebanen weer op. Zorg dat je er van tevoren bent, zodat je voldoende tijd hebt om je schaatsen aan te doen. Omdat het de eerste training is zullen we gezamenlijk beginnen met een praatje vanuit het bestuur, voordat we in de trainingsgroepjes uiteen gaan. Als je ter plekke nog vragen hebt (of zin hebt in een praatje) kun je altijd iemand van het bestuur aanspreken (we zijn meestal te herkennen aan onze rode jassen). Na de training zullen we als gewoonlijk nog even wat bier/thee/chocomel drinken in het café op de ijsbaan!

Niet vergeten:

  • Je schaatsen
  • Handschoenen
  • Muts
  • Sport-/schaatskleding
  • Goed humeur

Trainingsgroepjes
Om te weten in welk van de 8 trainingsgroepen jij thuis hoort, kun je hier een kijkje nemen. Via deze link vind je ook de informatie over de verzamelplaatsen op de schaatsbaan van ieder groepje. 

Fietsgroep vanaf Neude
Mocht je de weg naar de ijsbaan niet weten, of gezellig met een aantal Softies naar de ijsbaan willen fietsen: om 21:30u vertrekt er een fietsgroep vanaf de Neude. Hier zal iemand van bestuur ook zijn om met de groep mee te fietsen. Deze fietsgroep is er t/m december!

Schaatsen lenen
Voor nieuw leden die nog geen eigen schaatsen hebben is er de mogelijkheid schaatsen van ons te lenen. Stuur hiervoor ruim op tijd een mailtje naar Danique (secretaris@ussvsoftijs.nl), dan zal zij checken of jouw maat nog beschikbaar is! De schaatsen zijn voor de training op te halen bij het bestuur.

In het kort:
Wat: Eerste schaatstraining
Wanneer: Woensdagavond 2 oktober
Hoe laat: van 22.15u tot 23.30u
Waar: De Vechtsebanen, Mississippidreef 151

Nog verdere vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@ussvsoftijs.nl !