We mogen weer! Eindelijk is het zover, we kunnen weer ‘in het echt’ droogtrainen. Door de versoepelende maatregelen van 11 mei is het weer mogelijk om buiten samen te sporten op 1,5 meter afstand. Dit zullen we dus ook gaan doen!

Deze week zullen we beginnen met het opstarten van de droogtrainingen, waarvan de eerste zal plaatsvinden op woensdag 13 mei om 19:00. Misschien dat we vanaf de week daarna (18 mei) ook wel de andere trainingen weer ‘in het echt’ gaan doen! Daarover horen jullie natuurlijk snel meer.

Omdat we de droogtraining wel veilig willen aanbieden, zullen er enkele maatregelen gelden. Deze zijn te vinden in het protocol voor de (droog)trainingen tijdens de Corona crisis (zie hiernaast/onder). Zo geldt bijvoorbeeld een maximum aantal deelnemers van 30 en zullen we verzamelen bij de parkeerplaats in plaats van bij Olympos. Ook zijn de kleedkamers van Olympos dicht, dus moet je omgekleed naar de trainingen komen.

Het maximum aantal deelnemers van 30 is gekozen om de 1,5 meter afstand tijdens de trainingen te kunnen waarborgen. Om te weten hoeveel leden er naar de droogtraining komen, vragen we jullie jezelf van te voren in te schrijven via de website (zie hiernaast/onder). Mocht je nou niet naar de droogtraining ‘in het echt’ kunnen/willen/mogen komen, wees dan niet getreurd, we zullen namelijk ook alle droogtrainingen online aanbieden via YouTube.