Winter is coming! Nog maar even wachten totdat de schaatsen uit het vet kunnen. Dit jaar zullen niet alleen Nederlandse studentenschaatsers hiervan kunnen genieten, maar kunnen wij onze liefde voor de sport en het schaatsplezier gaan delen met internationale schaatsers. Want van 9 t/m 13 maart 2020 zal de Jaap Edenbaan de thuisbasis zijn van het WK Schaatsen voor Studenten (World University Championship)! 

Om alle studenten schaatsvereniging in Nederland te betrekken en op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom het evenement willen wij twee enthousiaste studentenschaatsers uitnodigen ”WUC-studentenambassadeur” te worden.

Wat is een ”WUC-studentenambassadeur”? Als WUC-studentenambassadeur wordt je uitgenodigd voor een aantal WUC-bijeenkomsten tot het toernooi. Hier zul je goodies ontvangen voor jezelf en voor de vereniging. Als WUC-studentenambassadeur kun je daarmee het WK Studenten promoten binnen de vereniging!

Zijn er mensen geïnteresseerd? De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op 12 oktober bij de opening van de Jaap Edenbaan. 

Als je het leuk lijkt dit te doen, laat het dan weten aan het bestuur!