De taartenbakwedstrijd staat weer voor de deur. Op 20 januari zal er weer gestreden gaan worden om de felbegeerde deegroller. De deegroller staat ongetwijfeld op de bucketlist van elke Softie en nu is jouw kans om ‘m dan eindelijk te winnen of zelfs nogmaals te winnen!

We zullen verzamelen op een nog nader te bepalen plek, waar eerst met z’n allen wordt gegeten. Na het eten worden de teams bekendgemaakt en krijgt iedereen een budget en een thema die het in de taart moet verwerken. Dit jaar is het thema: landen odz Wat bak jij ervan in deze wereld? Er moet minstens 1 ingrediënt in de taart zijn verwerkt wat aansluit bij het thema/land. Vervolgens gaan alle teams naar huis om in ongeveer 2 uur een overheerlijke en unieke taart in elkaar te knutselen.

Na 2 uur komen we weer samen op de beginlocatie, waar een voor jullie nog onbekende jury de taarten zal beoordelen. Je presenteert je taart voor deze jury met een zo origineel mogelijk verhaal. De winnaar van deze taartenbakwedstrijd mag maar liefst een jaar lang pronken met de te winnen deegroller. En jouw naam zal voor eeuwig blijven staan op dé deegroller!

Denk jij ‘nou, dat klinkt als een piece of cake’ schrijf je dan in! De kosten van de taartenbakwedstrijd zullen ongeveer 4 euro bedragen en wanneer je mee wilt eten en drinken komt daar ongeveer 6 euro bij.

Heb je verder nog vragen dan kan je mailen naar: softijsactie@gmail.com

taartenbak