Aanmelden Skeelerkamp

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een heus skeelerkamp. Deze zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 juni, in de omgeving van West-Friesland, Noord-Holland! We zullen hiertoe overnachten op een scoutinglocatie. Het kamp zal bestaan uit een aantal trainingen op een skeelerbaan, tourtochten, en voldoende borrolgelegenheid. 

Het skeelerkamp zal dus niet alleen in het teken staan van de prachtige sport, maar ook in het teken van gezelligheid. We zullen voor alle niveaus toertochten en trainingen organiseren, dus skeelerangst zal je niet in de weg staan! :) Drankjes pakken op terrasjes, rollen over prachtig polderasfalt, het belooft een goed weekend te worden!

Er is plek voor een maximum van 30 mensen, waarbij ook leden van andere studentenschaatsverenigingen welkom zijn. In de eerste week reserveren we 10 plekken voor leden van andere verenigingen. Na een week komt deze reservering te vervallen.

Over het aanmeldformulier: Mail ons op “skeelercommissie@ussvsoftijs.nl” als je niet het hele weekend aanwezig kan zijn of voor andere vragen. Een tourtocht begeleiden houdt in dat je een route van ons krijgt en navigeert. Hiervoor nemen wij nog contact met je op.

In het kort

  • Wat? Skeelerkamp
  • Wanneer? 2-4 juni
  • Waar? Medemblik, scouting Titus Brandsma
  • Kosten? Rond de €45,-
  • 6 mei is de uiterlijke afmelddatum

Wie komen er?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

“]